Upplagd av Tobias

Apple WWDC 2011 - IOS 5, Mac OS X Lion, iCloudOm ett fåtal timmar är det dax för Apples Worldwide Developer Conference 2011 (WWDC 2011). Det vankas efterlängtade lanseringar av Apples nya produkter och tjänster som iOS5, Mac OS X Lion och iCloud. Om det kommer information om en ny iPhone hålls fortfarande hemligt.

Steve Jobs kommer att presentera Apples nyheter på WWDC den 6:e Juni i San Francisco tillsammans med andra chefer från företaget.

Det nya operatiovsystemet iOS 5 för iPhone och iPad kommer att presenteras ikväll. iOS5 kommer att bjuda på nya funktioner och tjänster som iCloud som är Apples nya molntjänst som förmodligen kommer att ersätta det föråldrade Mobile Me.

Man har inte fått så mycket bekräftat från Apple om iCloud mer än namnet så det kommer bli mycket spännande att se vad iCloud har att erbjuda oss.

Det har även dykt upp bilder på en ny notifikationstjänst enligt läckta bilder från iOS 5. Om det är sant återstår att se…

Nya Max OS X Lion 10.7 kommer att presenteras ikväll med alla nyheter och funktioner som det kommer att erbjuda.

Om man inte befinner sig på konferensen så kan man följa den från dessa livebloggar som befinner sig på plats som kommer att rapportera med textinlägg och bilder:

Läs mer om WWDC på Apples hemsida.

0 kommentarer