Accessoarer

2 min läsning

Vantar för touchscreens – Recension

Vi har fått äran att recensera två produkter från iPhone-vantar.se som kommer bli perfekta att ha på sig till vintern om man vill kunna manövrera sin iPhone, iPad eller MacBook utan att frysa om händerna.

Vantarna är utrustade med dynor som får fingrarna att reagera på skärmen och fungerar även på andra kända märken som använder touch-skärmar.

iPhone-vantar Svart Snöflinga Bomull HERR – 199kr

Lite tjockare modell av fingervantar i bomull som hjälper dig att hålla värmen även när kylan biter i utan att bli klumpig. Denna modell har touch-dynor på tummen, pek- och långfingret.

 iPhone-vantar Svart-Grå HERR – 159kr

En tunnare modell som känns smidig att ha på sig. Materialet känns bra och slitstarkt och luddar inte. Vantarna har touch-dynor på tummen och pekfingret.

Första intrycket av de båda vantarna var imponerande, de fungerade bättre än förväntat även trots att något klick ibland inte reagerade när man skriver snabbt, men sånt händer ju även utan vantarna på sig. För att jämföra modellerna så tycker jag att den tjockare modellen var bättre eftersom den har touch-dynor på tre fingrar vilket gör det möjligt att använda multitouch-gester medan den andra som är lite enklare endast har på två. Dock så var den tunnare modellen lättare att träffa rätt med samt att man har bättre kontakt till skärmen.

En annan sak som imponerade mig var att vantarna fungerade perfekt att använda till styrplattan på macbook vilket ökar användningsområdet för vantarna ytterligare. Perfekt om man sitter ute och köar för en ny iphonemodell på vinterhalvåret!

Slutsats: Om man är fryssen av sig och gillar multitouch-gester så köp den tjockare modellen. Om man däremot inte brukar frysa om händerna men vill ändå ha något som värmer samtidigt som det går att använda telefonen så köp den tunnare modellen.

Tack till iPhone-vantar.se för att vi fått möjlighet att göra denna recension.