Accessoarer
iPhone

2 min läsning

Skal till iPhone 5 – AViiQ ultra thin series

Som många iPhoneanvändare, vill även jag skydda min dyrgrip så mycket det bara går. Utan att kompromissa så väldans mycket vad gäller stil, känsla och storlek. Jag gav mig ut på den vida webben och sökte efter mitt drömskal, när jag hamnade på en sida som heter Aviiq.com. Där hittade jag deras ultra thin series, och thin är verkligen vad dessa skal är!

Skalen mäter endast 0.7mm i tjocklek! Valet stod och vägde mellan ett skal från Spigen.com, som till skillnad från AViiQ, inte skrev ut måtten utav skalet på hemsidan, och detta AViiQ skal. Valet föll på AViiQ.

Ett av mina krav var just tjockleken på skalet. Jag vill ju inte öka tjockleken avsevärt, bara för att jag använder ett skal. Utan försöka njuta av de nya måtten på nya iPhone 5 så mycket som möjligt. När jag först såg måtten så blev jag väldigt intresserad. Dels för att 0.7mm är väldigt tunt, men också för att jag är nyfiken på hur 0.7mm kan sitta, och kännas när den omsluter telefonen.

Krav nummer två är självklart hållbarhet. Detta kommer jag att göra en uppföljare på efter att skalet hängt med en längre tid.Vid första anblick när man känner på skalet så är det inte jättestyvt, utan det  flexar väldigt bra. Hur tåligt det är mot repor och ifall det spricker kommer att visa sig.

Utseende då? När det kommer till färgval så har man några alternativ. Svart, frostat, vitt, gul, grön eller blå är färgerna som finns att tillgå. Till min iPhone 5 som är vit, så valde jag ett frostat skal. Jag kände inte riktigt att ett svart skal passar på en vit iPhone, och jag är ganska tråkig när det kommer till färger, för att kunna se igenom skalet så valde jag därför den frostade varianten.

Skalen finns att köpa, antingen på AViiQ.com eller AViiQ.co.ukSkalet kostar antingen 19.99$ eller 15.99£ vilket motsvarar ca 130 kr beroende på vilken sida du väljer att handla ifrån.

Såhär till en början är jag väldigt nöjd över skalet, och jag ger det en stabil 3.5/5Eftersom jag endast haft det på några timmar, en uppföljande recension kommer att komma.

Fler bilder: