Accessoarer

2 min läsning

Projektor till din iPhone

Söker du efter en projektorlösning till iPhone så att du simpelt kan visa bilder, filmer eller ett roligt youtube klipp så är iphone projektorn ifrån thecasefactory perfekt för dig!

Projektorn är egentligen ett skal som kopplas till din iphone 4/4s

Projektorn är en skarp LED lampa som skickar iväg en bild på över 50 tum i full skärpa och fungerar utmärkt med SVT-play,

Aftonbladet-TV och Youtube. Den stödjer även alla appar som har stöd för ”video-out” som är möjligheten för appar att skicka signaler till telefonens videoutgång. Den limiteras alltså inte utav apple utan baserat på hur apparna är programmerade.

Men detta är inget stort problem då man istället för att använda t.ex. SVT-play appen, enkelt kan gå in i safari och sedan SVT-play och diverse sidor.

Med tanke på att projektorn stödjer alla appar med video-out så är möjligheterna oändliga för vad denna lilla projektor kan visa.

För mer information kring appar som förbättrar kompabiliteten ytterligare hänvisar jag er till:

thecasefactory

Skalet

Skalet har förutom projektor, inbyggt batteri och även en extra högtalare. Batteriet laddas med en USB-kabel och kan genom detta

användas utan att påverka din telefons batteri, det kan till och med ladda din telefon!

Batteriet ska hålla i ungefär 2,5 timmar vid full laddning och som extra batteri ska den förbättra din iphones batterikapacitet med 80%.

Något som kan vara negativt är att den har en så pass låg upplösning som 640 x 360 så det blir inte den skarpaste bilden, men det är kul att tekniken är på väg. Bildförhållandet är 16:9.

Priset för detta smarta skal ligger på 1.995 kr och går att beställa ifrån deras hemsida.

Är det någon som vågar testa produkten så får man gärna höra av sig till oss med en liten recension.