Guider

2 min läsning

Nya populära mobilspel

Nya populära mobilspel

I den uppkopplade era vi lever i använder gemene man sin smartphone dagligen för att sköta och sysslor, men också för att underhålla sig. Spelutvecklare lägger därför en allt större vikt på att utveckla roliga spel skräddarsydda för luren. Här kommer tips på några nya populära mobilspel. 

Book of Dead

Är det något typ av spel vi aldrig tycks få nog av så är det slotspel. Book of Dead är ett äventyrsbetonat sådant med mystiska och uråldriga figurer, som för tankarna direkt till Tomb Raider och Uncharted. 

Spelet finns tillgängligt gratis, men går förstås också att spela med insatser. Om du vill göra det kan du passa på att kolla upp alla bästa casinon och deras bonusar som du kan använda när du aktiverar ditt konto.

Grid Autosport

I det här hyllade bilspelet får spelare ta sig ut på racingbanan och accelerera upp till skyhöga motorvarv. Det utlovas intensiva kamper i slaget om att vara första person över mållinjen.

Grid Autosport är snyggt, men får framför allt beröm för sin spelkänsla. Du kan välja mellan olika vinklar och ta ditt tävlande till en rad olika platser, från den stora öknen till den trånga innerstaden.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty, som produceras av Activision, är en av de mest populära spelserierna och det är därför inte särskilt överraskande att även mobilversionen blivit omåttligt populär. Call of Duty: Mobile har över tio miljoner nedladdningar världen över, och med det trendiga Battle Royale-läget kastar det in spelaren i den heta krigszonen. Har du vad som krävs för att se till att ditt lag segrar?

RAID: Shadow Legends

I det här mörka fantasyspelet med gott om action tar spelaren rollen som en uråldrig Telerian-krigare. Målet är att besegra stora hot och återställa fred och harmoni i sitt territorium. 

På grund av sin läckra grafik och sina avancerade action-rörelser, har RAID: Shadow Legends har gjort sig till ett av de mest populära nya mobilspelen. För dig som är benägen att betala för tillägg sägs spelet höja sig ytterligare några nivåer.

Mario Kart Tour

Få spel är lika legendariska som Mario Kart. Spelet släpptes av Nintendo för första gången under 1992. Sedan dess har spelet varit fortsatt enormt och vi har därmed fått se en hel del nya upplagor. 

Mario Kart Tour som finns att spela i mobilen är precis som du föreställer dig det. I fartfyllda race kan du styra berömda karaktärer som Mario, Luigi, Peach och Yoshi och ta hjälp av föremål och superfarter för att besegra dina motståndare. Mycket nöje! 

Ignite your high-speed career as a pro-racer in GRID Autosport, engineered to deliver an irresistible mix of simulation handling and arcade thrills.