iPhone

1 min läsning

Magic Mouse insprerad Mockup på iPhone 5

Ciccarese Design har nyligen släppt mockup bilder på en iPhone 5 där de tagit insperation ifrån Apples trådlösa mus Magic Mouse och lyckats förändra den gamla iPhonedesignen.

Ciccarese Deisign påminner om den så kallade ”teardrop” designen som visats på bilder och som  det spekulerades kring flitigt innan det visade sig att Apple valde att behålla samma design som iPhone 4 till den nyaste iphonen, 4S. Nu pekar allt på att vi kommer få se denna mytomspunna iPhone 5 antingen i sommar eller i höst, och då självklart med en helt ny design som många tror kommer att bli revolutionerande.

Självklart tror vi inte att iPhone 5 kommer att se ut så här då den extrema böjningen skulle göra att telefonen omöjligt kan ligga helt platt på dess baksida. Det skulle även vara dumt att ha hörlurar-utgången där man oftast har högerhanden, men det kanske är tänkt att hörlurarna ska bli trådlösa? Men om man bortser ifrån det ergonomiska aspektet utav telefonen och istället fokuserar på designen, så är den både innovativ, orginel och tilltalande.

Det vore intressant att veta vad ni tycker, så lämna gärna en kommentar med er åsikt.

Enligt mockupen så kommer apple-loggan lysa likt macbook-modellerna!