iPhone

1 min läsning

Läckta bilder på nya iPod touch med 4.1-tums skärm och iPhone 5 kameran

Det går många rykten om att nästa generations iPhone ska få en större skärm och något som kan styrka detta är de nyligen läckta bilderna en iPod Touch med 4.1 tums skäm!

Apple ska enligt Wall Street Journal vara igång med sluttesterna av den nya iPhone som sägs ha en 3,95-tums skärm och en upplösning på 1136×640. Underleverantörerna LG Display, Sharp och Japan Display Inc har uttalat sig om att de har en hel del beställningar ifrån ett stort företag, vilket bara styrker ryktena.

Det nyaste är dock de läckta bilderna på den nya iPod Touch som enligt källan har en 4.1-tums skärm på diagonalen. Om detta bara är en prototyp eller pr trick ifrån Apple är svårt att säga men en sak är säker, det stärker ryktena om att nästa iPhone kommer att få en större skärm.

Med tanke på att huvudkonkurrenterna HTC och Samsung senaste mobiler båda har en skärm på över 4-tum (HTC one X 4.7-tum och Samsung Galaxy S3 4.8-tum) vore det väldigt bakåtsträvande om Apple inte väljer att utrusta den kommande iPhone 5 med en större skärm.

Bilden nedan visar de nya kamerorna till iPhone 5, dock så finns det ingen information om deras diverse specifikationer