Accessoarer

1 min läsning

FiETT lanserar ISGLOVES i Sverige denna vintern

Företag FIETT, med Charmain Tan i toppen, har nyligen utvecklat vinterhandskarna ISGLOVESTM. Detta är en miljövänlig, genomtänkt och smart lösning för användning av touchscreen enheter såsom iPhone ,iPad och övriga enheter. Handsken tillåter kunden att använda touchscreen enheter med precision samtidigt som den är snygg, funktionell och håller händerna varma i vinterkylan.

Handhållna pekskärmsenheter – iPhone, iPad eller Android – förlitar sig på svaga elektrisk signaler från dina fingrar.  Traditionella vinterhandskar isolerar dina fingrar och förhindrar således användningen av enheterna. På de senaste åren har handburna enheter med pekskärm växt explosionsartat. Det finns ett fåtal kategorier av handskar som har följt utvecklingen och erbjuder sina kunder att manövrera en pekskärm. Dessa handskar förser tyvärr inte sina kunder med tillräcklig värme och skydd mot den kalla kylan och vintern, när man står utomhus. ISGLOVESTM är en patentsökt lösning och är en tumvante med en integrerad fingervante som erbjuder det bästa av två världar: Värme och flexibilitet för användning av bland annat iPhones, iPads och Android-telefoner.

Fun in Ecological Tech Textile (FIETT™) är ett avancerat teknologi- och produktionsföretag, med specialisering inom produktion och försäljning inom banbrytande teknologi som tar stor hänsyn till miljövänlighet. Produkten är helt enkelt ämnad för att underlätta kundens vardag.

ISGLOVES säljs för nuvarande i Sverige eller via online-butiken, där du kan läsa mer om produkten: www.fiett.se