Guider

2 min läsning

Här är mobilprylarna att hålla koll på

Allt fler alternativ finns på marknaden när det kommer till Iphone- och smartphone-tillbehör.  Vi listar några av de mest intressanta. 

Den smarta telefonen är full av roliga funktioner i form av appar och annat. Men faktum är att det finns en hel del separata prylar att köpa till telefonen för en allt mer optimerad upplevelse. I takt med att telefonerna utvecklas, utvecklas också tillbehören. På themobilestore.se, https://www.themobilestore.se/mobiltillbehor/apple/iphone-12/vaskor-fodral/ hittar du massor av roliga mobiltillbehör som förhöjer upplevelsen. Iphone är idag den vanligaste smarta telefonen bland svenskarna men självklart finns det roliga gadgets och tillbehör för andra modeller också. 

Elevation dock

Ett av de mest effektiva sätten att ladda telefonen på är via docka. Med nya elevationDock4 får du supersnabb laddning som inte heller tar särskilt stort utrymme. Telefonen dockas enkelt in med en sugfunktion.

Objektiv

Dagens smarta telefoner är fantastiska som kameror och du behöver inte vara proffsfotograf för att ta skarpa och bra bilder. Men faktum är att du kan göra ännu mer för dina bilder om du lägger lite extra pengar på ett objektiv, som du monterar på kameran. Plötsligt får du vidvinkel och din telefon förvandlas till en liten systemkamera. 

De nya versionerna kommer ofta med eget skal och är därmed busenkla att montera på. En supergadget för Instagrammaren.

Gorillapod

Funderar du på att skapa Youtube-content? Då är ett gorilla-stativ, en gorillapod, något att fundera på. För några hundralappar får du ett stabilt, bärbart stativ som håller kameran stilla, men samtidigt arbeta utifrån valfri position då de självklart är böjbara och justerbara. Stabiliteten är hög och du kommer att öka tittarupplevelsen på dina filmer. 

Ett bra skal

Iphone-skalen utvecklas hela tiden och fungerar både praktiskt och utseendemässigt. Idag fyller skalen olika funktioner och anpassas efter vad du som användare söker efter. Är det slittålig och snygg design du söker för ditt case? Eller är det antalet kort som får plats? Oavsett vad så finns det en hel uppsjö att välja mellan och kanske vill du ha ett skal för fest, och ett för jobb?