App Store

3 min läsning

De mest populära gratis-apparna för din iPhone

I samarbete med Lottoland.Få har nog missat att iPhone släppte information om sina senaste modeller som kommer att släppas i Sverige i slutet av september. Hela tech-världen förbereder sig för en ny etapp av iPhones, även app-tillverkare och därför tänkte vi passa på att rekommendera några av de bästa gratisapparna på marknaden.

Att spela lotto online är ingen nyhet, men det på sistone har det blivit mer populärt för spelföretagen att även skapar sina egna appar. Med Lottoland’s senaste app kan du börja spela på dina favoritlotterier direkt från mobilen. Du kan spela på dina lyckonummer, kontrollera dina senaste lottorader och förhoppningsvis även spela hem en vinst eller flera. Detta är det smartaste viset att på ett smidigt sätt spela på dina lottorader och formatet på appen visar dig på ett tydligt sätt om dessa är bland vinnardragningarna. Appen ger dig även möjligheten att välja vilket lotteri du vill spela på och automatiskt spela på dessa  (och om du installerar appen får du även 25% rabatt). Så håll dig uppdaterad på dina favoritlotterier dagligen genom att använda denna smarta applikation.

Det revolutionerande Battle Royal-spelet Fortnite finns numera att spela gratis på iPhone och and iOS-enheter, dock krävs att man har en iPhone SE eller senare modell och att operativsystemet är uppdaterat till iOS 11 eller senare. Spelet går ut på att 100 spelare går in i ett online-spel varav en spelare ska vara den enda som överlever. Detta överlevnadsspel släpptes 2017 för datorer och spelkonsoller, men i år valde utvecklarna att även släppa spelet som en app. Kontrollerna är anpassade för touch-skärmar och det har blivit lättare att röra sig runt som spelare där till exempel dörrar öppnas automatiskt när en spelare kommer nära dem. För att läsa mer om spelet och ladda ner det via iTunes kan du hitta all information här.

För några år sedan så släpptes Pokemon Go, ett virtuellt spel och applikation som tog världen med storm! Nu har filmbolaget Universal och Ludia, en kanadensisk spelutvecklare släppt ett liknande spel, Jurassic World Alive som går ut på att man i sin vanliga miljö ska kunna gå runt och fånga dinosaurier. Den stora skillnaden som är mellan de två virtuella spelen är att man kan spela Jurassic World Alive hemifrån, då virtuella drönare tar över när spelaren inte längre orkar gå runt och leta dinosaurier. För att läsa mer om spelet och ladda ner det via iTunes kan du hitta all information här.

En annan applikation som på sistone har blivit väldigt populär i vårt samhälle, som hela tiden präglas av hektiska situationer och stress, är mindfulness-appen Calm. Calm är en slags meditationsapplikation som gör det möjligt att välja mellan tre till 25 minuter långa meditationsövningar, men inkluderar även en lösning som heter Daily Calm, ett 10 minuters meditationsprogram. Mindfulness i form av en app kan göra det möjligt för iPhone-användare att använda sina mobiler till att stressa ner och må bättre. För att läsa mer om appen och ladda ner den via iTunes hittar all information här.