App Store

4 min läsning

3 iPhone-appar för dig som vill köpa kryptovaluta

Nu är det enklare än någonsin att få tillgång till kryptotjänster med en mobiltelefon eller surfplatta. På den här sidan granskar vi de 3 bästa iPhone-applikationerna för att köpa, sälja, lagra och spendera kryptovaluta. 

Eftersom att kryptovalutor blir mer och mer populära söker fler och fler människor mobilapplikationer som passar deras behov. I den här artikeln tittar vi på de 3 bästa kryptovalutaapparna för iPhone som hjälper dig att göra rätt val. 

Vad bör jag tänka på när jag väljer en app för kryptovaluta? 

Det finns många faktorer att tänka på innan du gör ditt val. Några av de viktigaste sakerna du bör vara uppmärksam på är exempelvis vilka verktyg och grafer som finns i appen som kan hjälpa dig när du vill göra ett köp. 

Var också noga med att kontrollera vilka avgifter och provisioner som kan tillkomma när du handlar kryptovaluta i en app. Avgifterna kan tas ut i förväg i form av ett abonnemang eller till och med i form av transaktionsavgifter eller kommersiella provisioner. Se till att du är helt medveten om kostnaderna för att använda appen innan du registrerar dig. 

Topp 3 iPhone appar för köp av kryptovaluta 

Nedan kommer vi att gå igenom de 3 bästa iPhone-apparna för 2021 som du bör använda dig av när du vill köpa kryptovaluta. 

eToro 

eToro är en handelsplattform där du kan handla aktier, valutor, index, kryptovalutor (inklusive Bitcoin), CFD och andra typer av värdepapper. eToro har varit en populär app för iphone användare väldigt länge. 

eToro-plattformen som lanserades 2007 erbjuder en mycket användarvänlig handelsplattform där du kan investera i kryptovalutor med eller utan hävstång. De har över 17 miljoner kunder i stora delar av världen och regleras av myndigheter i Cypern, Storbritannien och Australien. 

Deras app finns tillgänglig för nedladdning i App Store för dig som vill ladda ner den till din mobil eller surfplatta. 

Att registrera sig och öppna ett konto hos eToro är smidigt jämfört med hos många andra mäklare och tar bara ett par minuter. 

Den mest uppenbara nackdelen med handelsplattformen är dock att den inte erbjuder ISK och inte automatiskt rapporterar dina transaktioner till Skatteverket. 

Deras mest uppenbara fördel är att de erbjuder aktiehandel helt utan förmedling och att de erbjuder att handla kryptovalutor, råvaror, index etc både med och utan hävstång. 

Deras breda utbud av investeringsalternativ, liksom CopyTrading-tjänsten, är något som ofta framhävs som positivt. 

CopyTrading innebär att man kan kopiera andra investerares portföljer och följa deras investeringar i realtid. 

eToro passar dig som har kortare erfarenhet av handel med kryptovaluta och vill ha en enkel plattform att börja handla på. Ladda enkelt ner appen via Appstore och prova den redan idag.

CryptoMeister.com kan du lära dig mer om att handla kryptovaluta om du känner att du vill ha lite mer kunskap innan du börjar. 

Blockfolio 

Blockfolio är världens mest populära och kostnadsfria iphone app för bitcoin och kryptovaluta och stöder över 8000 ledande kryptovalutor. 

Du har möjlighet att hantera hela din kryptovalutaportfölj på ett ställe, med detaljerade kryptovalutapriser och marknadsinformation, samt ta emot push notiser från appen, direkt i din mobil eller surfplatta. 

I dagens kryptolandskap är det vanligt att investera i ett stort antal kryptovalutor. Detta gör att spåra värdet på alla dina investeringar kan bli en tuff kamp. 

Blockfolio ett bra verktyg för spårning av kryptovalutor kan hjälpa dig i din handel. Blockfolio är den mest populära spårningsappen för kryptovaluta som låter dig spåra alla dina investeringar från en enda källa. 

Att komma igång med den här appen är lätt. Blockfolio är tillgänglig för nedladdning i Appstore så du kan ladda ner appen och komma igång inom några minuter direkt i din mobil eller surfplatta. För närvarande stöds dock ingen desktop-version, men det kommer mest troligt att bli tillgänglig inom en snar framtid. 

Blockfolio är en säker app eftersom du inte behöver ange någon privat information i appen, den kommer aldrig att be dig om dina personliga uppgifter för att få åtkomst till ditt konto. 

Blockfolios enda syfte är att hjälpa dig att hålla koll på din kryptovaluta-plånbok samt hålla den uppdaterad. Kundtjänsten är också mycket snabba med att svara på frågor, vilket självklart är positivt. Att Blockfolio och är en gratis app gör det hela ännu bättre. 

Den enda nackdelen med den här appen är möjligheten att Blockfolio kommer att sälja din kommersiella information till tredje part. Detta kan vara ett säkerhetsproblem om du väljer en kryptovaluta och har en betydande del av kryptovalutan i omlopp. 

BlockchainMed över 71 miljoner plånböcker och $ 620 miljarder i transaktioner är Blockchain.com världens mest betrodda plattform för transaktion i krypto. 

I nästan 200 länder erbjuder Blockchain.com det mest etablerade och mest använda sättet för tiotals miljoner kunder att investera i kryptovaluta, inklusive att köpa, sälja, tjäna ränta, kontrollera status för betalningar och låna ut kryptovaluta. 

Blockchain är troligtvis en av de mest omfattande plånböckerna du någonsin kommer att stöta på om du letar efter appar att ladda ned till din iphone. Vi anser att Blockchain har den bästa säkerheten, obegränsade funktioner och den bästa användarupplevelsen. 

Det faktum att plånboken erbjuder överlägsen funktionalitet skiljer den från många andra alternativ. 

Följande kryptovalutor är tillgängliga för köp, försäljning och innehav hos Blockchain: 

  • Bitcoin (BTC

  • Ethereum (ETH) 

  • Bitcoin Cash (BCH)

  • Stellar (XLM) 

  • ALGO (Algorand) 

  • USDT (Tether) 

  • USD Paxos Standard (PAX) 

  • Polkadot (DOT) 

  • Yearn.finance (YFI) 

  • Aave (AAVE) 

Denna app låter dig skapa en Blockchain-plånbok på din mobila enhet eller para ihop med din befintliga webbplånbok. Självklart är det också enkelt att komma igång med Blockchain. 

Börja med att ladda ned appen via Appstore och följ sedan registreringsprocessen som endast tar ett par minuter för att komma igång med din handel av kryptovaluta. 

Om du är intresserad av att börja handla med kryptovaluta i din iphone så har du förhoppningsvis fått lite mer kunskap nu och vi hoppas att du hittar en app som du blir nöjd med.